Trouwfotografie

Joyce van Dijk Fotografie is uw beste keuze voor trouwfotografie, met 12 jaar trouwfotografie ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat Joyce uw hele dag vastlegt en geen detail mist. Van het moment dat de bruidegom zijn prachtige bruid voor het eerst ziet tot de kleine details waar jullie zo’n aandacht aan besteed hebben zoals de tafel decoraties.

Joyce heeft een vriendelijke, laidback en erg benaderbare persoonlijkheid en werkt met u samen naar een goed resultaat waar beide partijen tevreden mee zijn. Want het is namelijk UW grote dag en Joyce wil er van verzekerd zijn dat u alle foto’s krijgt die u op uw wenslijst heeft staan. Met haar vergaande ervaring hoeft u zich nergens zorgen over hoeft te maken, Joyce verzorgt het allemaal voor u zodat u zich kunt richten  op wat echt belangrijk is voor u op die dag, uw familie en vrienden en elkaar.

Na ongeveer twee tot vier weken krijgt u uw foto’s bezorgd op een gepersonaliseerde USB stick. Kant en klaar bewerkt in hoge en lage resolutie zodat u ze kunt laten printen en ook kunt delen op Facebook en via email. De foto’s hebben geen watermerk.

Ik verzorg ook albums variërend van €200 tot €650.

Alle pakketten komen met:
Professionele editing
Hoge resolutie foto’s en lage resolutie foto’s geleverd op gepersonaliseerde USB- stick in doosje.

Zilver
€ 750
4 uur fotografie

Goud

€ 1000
6 uur fotografie

Platina
€ 1250
8 uur fotografie

1 extra uur €125

COFFEE TAFEL ALBUM XL
Lederen kaft of foto kaft
39 x 29 cm
50 pagina’s € 175
100 pagina’s € 200

VLAKLIGGEND ALBUM
Geen naad tussen de pagina’s
Mooie presentatie doos
Kunstlederen kaft of fotokaft
340 grams papier
30 x 30 cm
80 pagina’s € 275

WEDDING DELUXE ALBUM
Presentatie box
Foto cover voorkant
Leer, linnen of suede achterkant
30 x 40 cm
60 pagina’s €650