Trouwfotografie

Joyce van Dijk Fotografie is uw beste keuze voor trouwfotografie, met 12 jaar trouwfotografie ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat Joyce uw hele dag vastlegt en geen detail mist. Van het moment dat de bruidegom zijn prachtige bruid voor het eerst ziet tot de kleine details waar jullie zo’n aandacht aan besteed hebben zoals de tafel decoraties.

Joyce heeft een vriendelijke en erg benaderbare persoonlijkheid en werkt met u samen naar een goed resultaat waar beide partijen tevreden mee zijn. Want het is namelijk UW grote dag en Joyce wil er van verzekerd zijn dat u alle foto’s krijgt die u op uw wenslijst heeft staan. Met haar vergaande ervaring hoeft u zich nergens zorgen over hoeft te maken, Joyce verzorgt het allemaal voor u zodat u zich kunt richten  op wat echt belangrijk is voor u op die dag, uw familie en vrienden en elkaar.

Na ongeveer twee tot twee weken krijgt u uw foto’s bezorgd op een gepersonaliseerde USB stick. Kant en klaar bewerkt in hoge en lage resolutie zodat u ze kunt laten printen en ook kunt delen op Facebook en via email. De foto’s hebben geen watermerk.